castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

APLEC DE SANTA CLARA DEL 2014 - 30/08/2014

< 1 de 2 >

El dia 23 d'agost vam celebrar: L’aplec de santa Clara ja fa vint-i-vuit anys que se celebra. Va néixer del desig de les germanes d’apropar la nostra Fraternitat a la vida de la nostra comarca i al mateix temps donar a conèixer una forma de viure concreta que es la consagració religiosa dins de la l’espiritualitat cristiana, viscuda amb les peculiaritats evangèliques que Sant Francesc i Santa Clara d’Assís van encarnar al segle XIII.

L’aplec comença amb la celebració de l’eucaristia i segueix el sopar de germanor, en qual tenim l’oportunitat de saludar i parlar en un poder gaudir d’una bonica cantada d’havaneres. Es respira un bon ambient, de pau i serenor. El grup de voluntaris que col•labora és molt eficient i volem donar les gràcies a tots i totes elles, que sense la seva feina discreta i silenciosa no seria possible la celebració d’aquesta bonica festa en honor de Santa Clara d’Assís.

Per a nosaltres, germanes de la Fraternitat de santa Clara és un goig compartir aquest dia amb la gent del nostre poble i als dels voltants als quals estimem i per les quals preguem cada dia.


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat