castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

SI HO INTENTEM, SEGUR QUE SERÀ UN ANY VERITABLEMENT NOU! - 01/01/2012

< 1 de 3 >

Si creus que el somriure és més fort que les armes; si creus en poder de la mà estesa; si creus que el que ens agermana és més fort que el que ens separa; si creus que ser diferent és una riquesa i no un perill; si saps mirar al altres amb amor; si prefereixes l’esperança a la sospita; si creus que tu has de fer el primer pas per apropar-te...la pau arribarà.

Si pots alegrar-te amb l’alegria del veí; si saps acceptar que l’altre t’ajudi; si la injustícia que pateixen els altres et fan tan de mal com la que pateixes tu; si creus que el perdó va més enllà que la venjança; si l’altre és per damunt de tot el teu germà...la pau s’enfortirà.

Si la ràbia és per a tu un signe de debilitat i no pas de força; si prefereixes ser ferit abans de fer mal; si saps acollir un punt de vista diferent del teu; si no descarregues les teves culpes i el mal humor sobre els altres...la pau es consolidarà.

Si l’evangeli no t’escandalitza, no et fa por; si creus que l’amor és l’única força, si ets capaç de confiar en el Princep de la Pau, en Aquell que és la veritable pau...aleshores tindràs la serenor i la força per viure en pau, oferir pau i edificar el petit món de cada dia en pau. Si ho intentem, segur que serà un any veritablement nou! Feliç 2012

FRANCESC PARDO I ARTIGAS, BISBE DE GIRONA


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat