castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

OBERTURA DEL VIII CENTENARI - 17/04/2011

1 de 1


Era el temps de primavera,
de l’any 1211 en el poblet d’Assís...

Avui , primavera de l’any 2011,
les teves germanes
recorrem els teus camins!

ORACIÓ I ACCIÓ DE GRÀCIES
PELS 800 ANYS DE VIDA

Oh altíssim i gloriós Déu, que per la teva misericòrdia i gràcia, vas il•luminar el cor i la ment de la teva serva Clara d'Assís, amb la llum de Crist Ressuscitat, per seguir el camí de les benaurances. Ella brilla amb claredat per a tots els germans i les germanes d'ahir i avui.

Sentint la teva crida, i guiada per l'exemple de Francesc, Clara va canviar la noblesa per la pobresa. Abraçada a Crist Pobre va viure amb alegria i senzillesa la gràcia de la Fraternitat.

Beneït siguis, oh altíssim i gloriós Déu, per totes les dones, que en aquests vuit-cents anys, han seguit al teu Fill en pobresa, obediència i en castedat segons la Forma de Vida de Santa Clara. Concedeix-nos avui, Senyor, de seguir el camí de la simplicitat, de la humilitat, de la pobresa en una vida fraterna i santa, alimentada pel pa de la Paraula i de l'Eucaristia, solidàries amb tots els pobles i amb cadascun dels homes i dones que els habiten.

Oh altíssim i gloriós Déu, sostingudes per l'admirable benignitat de la teva saviesa, concedeix-nos el vigor de la fe i la gratuïtat de l'amor, per ser veritables cooperadores de la teva obra salvadora i encoratjadores dels membres més febles del teu Cos, que és l’Església.

Oh altíssim i gloriós Déu, concedeix-nos, que il•luminades per la llum de l'Esperit que en Clara d'Assís va brillar com el sol, mai no perdem de vista el punt de partida, que és la íntima unitat amb Jesucrist, Senyor del cel i de la terra que es va fer menyspreable per nosaltres i va morir en la creu de la tribulació per amor del nostre amor.
Amén.


Diumenge de Rams
17 d’abril del 2011
Vilobí d’Onyar


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat