castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

CAMÍ CAP A LA COMMEMORACIÓ DELS 800 ANYS - PERU - 31/03/2011

1 de 1

MONGES DEL MONESTIR DE SANTA CLARA VAN GRAVAR CD AMB MÚSICA CORAL ANTIGA

Lima.- “Música coral i instrumental del segle XVIII, XIX i XX” es denomina el disc compacte que acaben d'editar i gravar les monges del clausura del Monestir Santa Clara de Lima. La recaptació que generi la seva venda serà destinada a la conservació del Monestir de Santa Clara, monument arquitectònic situat als Barris Alts.

El disc surt en circulació al mercat nacional amb motiu de la celebració dels 800 anys de fundació de l'ordre de Santa Clara (1212-2012).

El disc conté onze composicions dels segles XVIII i XIX dedicades a Sant Francisco d'Assís i a Santa Clara, patrona de l'Ordre Franciscana, les partitures de la qual es conserven en el convent: “Tantum ergo”, “Salve Clara, llum del món”, Pregària a Sant Francesc”, “Oració de la tarda”, “Cual avecilla”, “Gloria a Francisco”, “Pa de la pobresa”, “Santa Clara dolça i pura”, “Salve a ti Francisco”, “Himne a la Immaculada Concepció” i “Himne a Santa Inés”.

Els qui desitgin adquirir aquest disc poden demanar informació al telèfon (01) 3281652, o al correu electrònic: santaclara_lima@yahoo.es .


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat