castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

AJUDA A LES VÍCTIMES DEL TERRATRÈMOL/TSUNAMI A JAPÓ - 18/03/2011

< 1 de 2 >

Estimats germans i germanes: El Senyor us doni la pau!

Pels mitjans de comunicació hem assistit a una nova catàstrofe natural i nombroses víctimes, el nombre de les quals de moment és impossible calcular. Les imatges que hem vist del terratrèmol i posteriorment del tsunami a Japó són veritablement esgarrifosos i ens deixen sense paraules.
A través d'elles fàcilment podem apropar-nos al drama que està vivint tanta gent que ha perdut als seus sers estimats i que ha perdut tot el que tenien.
A tot això s'afegeix el risc de moltes altres víctimes afectades per la radiació nuclear.

El Ministre provincial de Japó m'ha comunicat que els germans d'aquella Província estan bé. El Definitori provincial està veient com ajudar a les víctimes.

Aquesta catàstrofe és una nova trucada a la solidaritat amb la gent que està sofrint. A través d'aquesta carta desitjo fer una crida a tots els germans i germanes, i a quants arribin aquestes lletres, a la solidaritat concreta amb les víctimes del terratrèmol i del tsunami a Japó.

El temps litúrgic de la quaresma que estem vivint és una bona oportunitat per fer arribar als afectats la nostra ajuda.

La Cúria general, com en altres ocasions, ha obert un compte bancari per a la recollida de fons a favor dels damnificats. A través dels germans de la Província de Japó farem arribar puntualment els diners que ens arribi per col•laborar en projectes concrets de reconstrucció i de primeres ajudes.

Les ajudes es poden fer en Euro o en USD $ al següent compte:

BANCA POPOLARE DI SONDRIO Roma Sede
Viale Cesare Pavese, 366
00144 ROMA
O.F.M. Economato Generale
N° conto corrente: 5300/66
IBAN: IT95L0569603211000005300X66
SWIFT: POSOIT22

Cuando depositéis el dinero en la cuenta bancaria, especificad, por favor, que se trata de una ayuda a favor de las víctimas del terremoto/tsunami del Japón.

Implorando sobre todos vosotros la bendición del Señor, aprovecho la ocasión para desearos un provechoso camino cuaresmal.

Vuestro hermano, Ministro y siervo
Fr. José Rodríguez Carballo, ofm
Ministro general, OFM


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat