castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

VIII TROBADA DE FORMACIÓ DE FORMADORS FRANCISCANS - 10/11/2010

< 1 de 2 >

"DIMENSIÓ FEMENINA DEL CARISMA FRANCISCÀ-CLARIÀ"

Els dies 5 i 6 de Novembre va tenir lloc a Madrid (Casa d'Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor) la XVIII Trobada de Formació de Formadors (CONFRES). Aquest any amb la participació de les germanes clarisses, per cert 28 germanes de diferents Federacions: Catalunya, Bètica i Castella. També ens va acompanyar el Secretari General de Formació de la OFM Fra. Vidal Rodríguez López. La resta de participants van ser: 21 frares Menors en representació de totes les Províncies d'Espanya i Portugal; set germanes Franciscanes de diferents congregacions i Fra Jaime Rey Tejedor OFMcap.
El ponent el nostre benvolgut Fra Giacomo Bini OFM.
Ell ens va parlar de la Dimensió femenina del carisma Franciscà-Clarià afirmant que la nostra família va néixer com a home i dona i des d'aquí va desenvolupar la seva ponència en tres punts esencials:

• UNA RECERCA APASSIONADA

• LA RELACIÓ AMB DÉU: VIURE COM FORATERS I PELEGRINS

• FRATERNITAT I “SORORITAT” FRANCISCANES.

La seva exposició va ser complementada con les aportacions dels treballs de grup dels participants. Un treball de complentarietat i intercongregacionalitat...¡Lloat sigueu, Senyor pel Do dels germans i germanes!


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat