castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

APLEC DE L'ESPERIT 2010 - 24/05/2010

1 de 1

El passat dissabte, dia 22 de maig, un bon grapat de joves provinents de diversos llocs de Catalunya, Balears, Andorra i País Valencià, ens vam reunir a Terrassa per celebrar la Pentecosta.
Sota el lema “amb vosaltres cada dia”, els joves ens vam aplegar en una jornada que començava a mig matí i acabava per alguns passada la matinada amb un concert del conegut cantant cristià Migueli.

Va ser una trobada que comptà amb un nombre de participants que oscil•lava entre els 4000 i 5000 participants. Tots reunits vam poder celebrar i compartir l’alegria que ens envaïa el descens de l’Esperit en aquesta Pentecosta 2010.

Música, dinar fratern, testimonis, pregària, silenci, eucaristia...tots aquests moments i d’altres són els que ens van ajudar a viure un dia diferent i especial, envoltats de gent que pensa igual, que sent el mateix, i que tenen un mateix cor units en el Crist. Perquè tots érem allà compartint una sola fita: seguir a Jesús i ser-li fidel, vivint d’acord amb l’Evangeli i compartint amb els germans allò que som i tenim.

Som joves, som cristians, i nosaltres també som l’Església. Una nova Església que està plena d’esperança i d’il•lusions. Perquè nosaltres, els joves, també sentim i volem viure en aquest món del segle XXI segons el model de Jesús. Trobades com aquesta, ho fan més possible i ens poden ajudar a veure que “no estem sols”. Treballem tots per un món més just, acollidor i ple d’amor.

Per acabar, només puc convidar-vos i animar-vos a tots a participar en experiències d’aquest estil, no et guardis per tu sol, aquest gran regal que Déu t’ha fet, surt i comparteix el Do de l’Esperit amb els teus germans! Això et farà FELIÇ!

Mireia Castells Ruiz


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat