castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

TROBADA PASQUAL DE LA VIDA CONSAGRADA - 21/05/2010

< 1 de 2 >

TROBADA Pasqual de la vida consagrada
El dia 15 de maig algunes germanes de la nostra fraternitat van participar en la Trobada de Pasqua, que organitza anualment la nostra Delegació de Vida Consagrada, Bisbat de Girona. Aquest any em fet aquesta trobada de forma conjunta, vida contemplativa i vida activa, tot i que va ser una dinàmica diferent de la que acostumaven a tenir va ser un dia ple d’alegria, viscut en fraternitat. És important i interessant compartir temps de formació i esbarjo amb les germanes i germans religiosos dels diferents carismes.

A les 8.00 del matí va sortir l’autobús des de Girona direcció al monestir de Sant Pere de Rodes. Després de la visita guiada amb molta amabilitat per la noia que ens va acompanyar, i tornen de nou a l’autobús per visitar el monestir de Santa Maria de Vilabertran. Acabada la visita d’aquest magnífic monestir, vam dinar i confraternitzar, a llarg d’una llarga estona. Això va permetre que poguéssim parlar i posar en comú esperances, preocupacions i desitjos....

A les cinc de la tarda ja ens trobàvem a les portes de la majestuosa Basílica de Castelló d’Empúries per la celebració de l’Eucaristia presidida pel nostre bisbe Francesc. El bisbe ens va encoratjar amb molta estimació per part seva, a ser TESTIMONIS de RESURRECCIÓ, com diu la cançó. Testimonis de fe, confiança i donant a mans plenes el que el Senyor ens ha donat a nosaltres. Ja que el testimoni té valor quan va acompanyar de “bones i santes obres” com diu el nostre pare Sant Francesc d’Assís.


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat