castellano português

"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

LA NOSTRA FRATERNITAT


”Una part de les dones que integren la vida consagrada i que viuen una forma de vida contemplativa, el fan com clarisses o germanes pobres seguint les petges de Clara i Francesc d’Assís.”

Com filles de Clara, acollim el desafiament d’assumir el seu propi estil de vida, expressat en l’assumpció de valors com la simplicitat, la desapropiació, la fraternitat i l’oració.

Cridades a formar la gran família de Déu, perquè ens sentim germanes de la creació sencera, hem optat per viure aquesta crida centrades en l’oració personal i comunitària, a l’entorn de la qual es desenvolupa tota la nostra vida fraterna del dia a dia.

La nostra manera d’estar en el món arriba molt més enllà dels nostres convents perquè el “tresor” que hem descobert el volem compartir des de la universalitat de la nostra vocació contemplativa.

Et convidem a què ens coneguis.

MONESTIR PER FRATERNITAT

La nostra Fraternitat es troba envoltada de pins, així com alguns arbres de fulla caduca. Com volia santa Clara, la major part de la terra roman inculta, excepte una zona en la que, amb l’esforç i cura de les germanes, s’ha creat un jardí.

L’entorn natural a on vivim aplegades com germanes, quines vides se centren en la recerca de Déu, ens ajuda tractant de crear harmonia, element fonamental en el creixement de cada persona, de cada germana.

La nostra Capella, finestral obert a la naturalesa que ens envolta. Ens manté en contacte amb els canvis d’estació i estats d’ànim de la natura. Aquesta contemplació uneix tota la creació en una unitat de lloança i adoració.

UN CLIK A VINCLES. PODRÀS LLEGIR EL TEXT COMPLERT...


Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat