castellano português

"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

DEIXEBLESPer a viure la nostra vocació femenina, dintre de l'Església, és imprescindible que siguem persones i dones d'una profunda vida espiritual, dones amb una intensa experiència de comunió amb Déu. Com dones consagrades en la vida religiosa clariana, aquesta experiència de comunió amb Déu que és Amor és i ha de ser, abans de res, trinitària: Pare, Fill i Esperit Sant.

Podria dir-se que l'Esperit Sant i la dona tenen alguns trets en comú: l'acollida, la cura, la custòdia, l'educar, el donar vida..., allí on una dona es deixa conduir per l'Esperit del Senyor, floreix la vida i s'obren noves perspectives que poden crear nous vincles en els quals les relacions entre homes, dones i creació trobin la seva font fundant en el Senyor.

Viure sota la guia de l'Esperit es converteix per a nosaltres, dones de l’avui, en una dimensió essencial que adquireix les seves peculiaritats particulars. Aquest camí resta marcat per l’ascesi diària, a imitació d'algunes dones santes que han exercit una poderosa influència en l'Església i en la vida religiosa femenina, com Clara d’Assís, Santa Caterina de Siena, Teresa d’Àvila.

Per això volem proposar-vos que us apropeu amb nosaltres, amb els textos que trobareu al costat, en l'estudi, coneixement i aprofundiment de les dones bíbliques que han transmés a les generacions presents el seu testimoni de fidelitat, serenitat i valentia.


UN CLIK A VINCLES. PODRÀS LLEGIR EL TEXT COMPLERT...
Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat