castellano português


"Estigueu sempre amb el Senyor i que ell estigui sempre amb tu"

DISCERNIMENT


QUE ES FACI LA TEVA VOLUNTAT A LA TERRA


• La vida està plena de decisions, viure és elegir. I cada decisió posa en joc el projecte de Déu i el bé propi i l'aliè.

• En cada decisió el cristià/na viu les seves opcions fonamentals a favor de Déu i del bé. No podem obrar independentment dels criteris de Déu.

• En aquesta hora històrica, quan els criteris de seguretat tradicionals trontollen, l'Església i cada grup cristià, i cada persona cristiana, ha de tornar a demanar-se : què he de fer, Senyor?. Pregunta que ha de ser acompanyada d'un treball seriós de discerniment de la seva Voluntat.

• El discerniment: és una de les grans tasques d'avui en dia.

Si vols seguir Jesucrist i et sents atreta pel carisma de Santa Clara, t’oferim la nostra Fraternitat per pregar en discerniment. Únicament es requereixen aquestes actituds espirituals fonamentals: disponibilitat, puresa i simplicitat de cor, intenció recta, amor.

Et convidem, a viure amb Santa Clara d'Assís un procés de reflexió i recerca, alhora que de confiança i abandó, de purificació i de treball.

Et desitgem amb Sant Pau: "que se't concedeixi distingir quina és la voluntat de Déu: el bo, l'agradable, el perfecte".

TESTIMONIS VOCACIONALS
Gna Clara
Gna Clara

Vull començar recordant unes paraules de la nostra Germana Santa Clara d'Assís, quan ens parla a les germanes clarisses en el seu Testament : "Entre tots el beneficis que rebem cada dia, del Pare de les Misericòrdies, el més gran és el de la nostra vocació"....

veure testimoni complert
Gna Rita
Gna Rita

Camí de Benaurança

Pau i Bé.
Desitjo compartir amb vosaltres aquesta etapa, de la meva vida, en la ruta de la benaurança. Vull expressar-vos el que ha significat i significa per a mi la professió religiosa en l'Orde de Germanes Pobres de Santa Clara....

veure testimoni complert

Fraternitat de Santa Clara | Apart 85 | 17430 - Santa Coloma de Farners (Girona)
Tel.: 972 474 276 | Fax: 972 473 524 - www.clarisas.cat - info@clarisas.cat